Eksperienca në sipërmarrje

Leksion i hapur me znj. Znj. Valbona Begolli, themeluese e Albacademy. 
Zyra e Karrierës në bashkëpunim me departamentin e Ekonomisë dhe Biznesit zhvilluan leksionin e hapur hapur me Znj. Valbona Begolli, themeluese e Albacademy.
Znj. Begolli u tregoi studentëve rreth eksperiencës së saj si sipërmarrëse, vështirësive, sfidave, por mbi të gjitha për këmbenguljen në realizimin e ëndrrës dhe pasionit të saj.
Znj. Begolli I këshilloi studentët që t’i vendosin vetes objektiva dhe të përpiqen maksimalisht për t’i arritur ato.
Leksioni u shoqërua me pyetje dhe pat shumë interes nga studentët.
Në fund Znj. Begolli prezantoi projektin e saj më të ri: Young Entrepreneur, ku ftoi studentët të aplikojnë për t’u bërë pjesë e këtij projekti.