ENTREPRETHON START-UP

Klubi i Sipërmarrjes dhe Inovacionit hap thirrjet për aplikim në konkursin për startup-in “ENTREPRETHON” për të gjithë maturantët në Republikën e Shqipërisë. Ky konkurs konsiston në zbulimin e maturantëve të suksesshëm që kanë ide të një biznesi të qëndrueshëm apo me impakt në shoqëri. Nëse po kërkoni që këto ide dhe projekte t’i zhvilloni, apliko në konkursin për startup-in “ENTREPRETHON” dhe eja për ta prezantuar në Kolegjin Universitar Bedër me një juri te përbërë nga ekspertë të fushës dhe nga pjesëtarë të stafit Bedër. Për t’u bërë pjesë e këtij konkursi apliko nëpërmjet Google Forms: bit.ly/401CMMs duke plotësuar informacionet e nevojshme ose nëpëmjet emailit: [email protected] Afatet për të aplikuar janë deri me 16. 04. 2023, më pas do të përzgjidhen idetë me të mira, do të përpunohen në bashkëpunim me stafin dhe me datë 30.04.2023 do të bëhet prezantimi në Kolegjin Universitar Bedër.