Stafi Akademik

Stafi Akademik

Elda  Dollija
Lektore dhe Përgjegjëse e Departamentit të Ekonomisë dhe Biznesit, Fakulteti i Teknologjisë dhe Biznesit, Kolegji Universitar Beder. Ka referuar në disa konferenca shkencore ndërkombëtare, është autore e disa artikujve shkencore si dhe është antare e Bordit shkencor të disa revistave shkencore.
Tidita Abdurrahmani
E doktoruar në vitin 2011 në Fakultetin e Shkencave Humane, Graz Austri, dhe marre titullin Prof.Asoc. në Dhjetor 2014 pranë Universitetit të Tiranës, Tidita Abdurrahmani ka pasur nje karriere 17 vjecare si lektore dhe kërkuese ne Shkencave të Edukimit dhe Letersi Amerikane si dhe drejtore IZHA.
Ana Kekezi
Dr. Ana Kekezi lindi në Vlorë,1980. Me eksperiencë menaxheriale 20 vjeçare në sektorin privat dhe atë publik. Diplomuar në Juridik dhe Master në Biznes dhe Marketing Ndërkombëtar. Ajo mban gradën Doktor i Shkencave në Shkenca Ekonomike, profili Menaxhim.
Eduina Maksuti
Gesjana Kaba
Roland Çinari
Kriselda Gura